TukTuk Huren - Bijzonder Leuk Uitje - Buiten Eten (2024)

Home » Tochten » TukTuk Huren

Met familie, vrienden of collega's een gezellige dag touren. Kom naar BuitenEten om een TukTuk te huren en ontdek de Peel op een nostalgische manier!

Kom een TukTuk huren, ga samen op pad en geniet van één van de prachtige routes. Een bijzondere belevenis, waarbij je ook veel bekijks krijgt. Na een praktische uitleg, een oefenrondje en de keuze uit verschillende leuke routes kan je gezamenlijk op pad.

Uiteraard kun je er voor kiezen om het uitje uit te breiden met een ontvangst met koffie of thee en gebak. Of maak er een dagvullend programma van. Kijk vooral ook naar onze TukTuk arrangementen, voor de optimale ervaring!

Een TukTuk huren is een zeer bijzondere belevenis. Met het open dak en een snelheid van ongeveer 45 km per uur, beleef je de omgeving intenser. Rijden in een klassieke Italiaanse Cabrio Tuk is pure nostalgie.

Is de groep groter dan de online voorraad aangeeft? Combineer dan met een van onze andere voertuigen. Zoals de E-Choppers of Carvers. Of neem contact met ons op voor een passende oplossing.

BuitenEten heeft een aantal originele ideeën voor een compleet uitje met jouw groep. Naast de arrangementen met de TukTuk, kun je ook combineren met een workshop Koken op het kampvuur! Kies bijvoorbeeld de Streekproducten-route, Diner van het Kampvuur, , of

Gaan jullie in de winter op pad? Dan hebben we ook een aantal gezellige winterarrangementen, zo kun je het hele jaar door op pad met de TukTuk. Ideaal voor een vrijgezellenfeest of jaarafsluiting met het team!

Quick Info

Weersomstandigheden

Met goed en slecht weer

Aantal personen

2 t/m 28 personen

Prijs

3 uur - €42,50 p .p. ( een volle tuk tuk),

7 uur - €62,50- p.p. ( een volle tuk tuk),

Of boek een TukTuk arrangement

Locatie

  • De Longhorn Ranch

Activiteiten

  • TukTuk rijden

Arrangementen

  • TukTuk Food-Tour - Winter Editie
  • Streekproducten route
  • TukTuk tour met Picknick
  • TukTuk met Puzzeltocht
  • Op de Italiaanse Tour
  • Italiaanse winter tour
  • Boer tot borreltocht

Reserveren

Vorige

Volgende

TukTuk Huren - Bijzonder Leuk Uitje - Buiten Eten (1)

De tocht nog leuker maken? Combineer een TukTuk huren dan met een Picknickmand voor onderweg, sluit de dag af met een workshop koken op kampvuurof reserveer alvast een een Steenoven-Pizza bij terugkomst.

Hoe gaat een TukTuk huren in zijn werk?

Je kunt een TukTuk huren voor een dagdeel, zowel in de ochtend als de middag, of ga de hele dag op pad.

Voor een Tuk Tuk Tocht ontvangen we je graag een half uurtje voor het begin van de tocht in onze ontvangstruimte. Uiteraard kun je er voor kiezen om het uitje uit te breiden met een ontvangst met koffie of thee en gebak.

Tijdens de ontvangst worden de formaliteiten afgehandeld.

Wie gaat er optreden als chauffeur? Chauffeurs dienen het autorijbewijs voor 2013 behaald te hebben óf in het bezit te zijn van een motorrijbewijs. Zij dienen het rijbewijs ook te kunnen tonen en een contract in te vullen.

De chauffeurs hebben een belangrijke taak tijdens de tocht, zij zijn verantwoordelijk voor het voertuig en de inzittenden. Niet voldoende chauffeurs? Het is ook mogelijk om het TukTuk rijden te combineren met E-Choppers en Carvers

De chauffeurs krijgen een korte uitleg over de werking van de Italiaanse cabrio tuk, en dienen een korte praktijktoets af te leggen.
Je huurt de Cabrio tuks altijd voor een dagdeel van 3 uur of een hele dag van 7 uur. We hebben verschillende routes beschikbaar van 40 km. Als je besluit om de Cabrio tuk(s) een hele dag te huren dan kun je twee routes rijden. De routes zijn zo opgesteld dat je tijd hebt om onderweg een half uur tot 3 kwartier te stoppen bij een bezienswaardigheid, horecagelegenheid, terras of picknickplaats. In de routebeschrijving worden hiervoor suggesties gedaan. Huur je de TukTuk een hele dag, dan heb je uitgebreid de tijd om lekker onderweg te stoppen.

Wij beschikken over meerdere 3-persoons Cabrio Tuks (Standaard model) en meerdere 4-persoons Cabrio Tuks (Limited editions).

Bij het reserveren wordt gevraagd om het aantal personen in te geven. Het systeem kijkt zelf of het aantal plaatsen nog beschikbaar zijn. Wij kijken op de dag zelf, welke en hoeveel TukTuks jullie mee krijgen.

Het Cabrio tuk rijden nog leuker maken? Combineer het dan met een picknickmand of bestel alvast een Italiaanse steenovenpizza voor na de tocht.

Of maak er een complete dag uit van en combineer het Tuk Tuk rijden met de Streekproducten-route of een van de workshops Koken op Kampvuur.

*Let op: Chauffeurs dienen een autorijbewijs te hebben behaald vóór 19 januari 2013 óf in het bezit te zijn van een motorrijbewijs.

* Let op: De prijs voor een Cabrio tuk tocht zijn vanaf € 42,50 per persoon voor een tocht van 3 uur. Deze prijs is gebaseerd op huurprijzen van € 118,50 voor het 3 persoons model, en € 158,- voor het limited edition 4 persoons model.Prijzen zijn voor kinderen en volwassenen gelijk.

De prijs is inclusief brandstof, WA verzekering, routebeschrijving en btw.

* Let op: Wij hanteren een borg van € 150,- per Cabrio tuk, met een maximum van € 450,- per reservering. De borg dient voor vertrek per pin of contant te worden voldaan. Bij terug ontvangst van de voertuigen, zonder schade, ontvangt u de borg direct retour. (als u de borg wilt pinnen dan dient u een pinpas mee te nemen, retourpinnen kan niet contactloos. Wij accepteren daarnaast geen credit cards)

Is de groep groter dan de online voorraad aangeeft? Neem dan contact met ons op voor een passende oplossing.

Aanbevolen TukTuk arrangementen:

Wat voorgaande bezoekers zeggen

TukTuk Huren - Bijzonder Leuk Uitje - Buiten Eten (8)

Judith W.

Wij hebben de Streekproductenroute gedaan. Met de tuk tuk eerst bij de boeren in de omgeving boodschappen gedaan, daarna op de boerderij van Buiten eten daarmee heerlijke gerechten klaargemaakt op open vuur. Leuk, leerzaam, gezellig en lekker! Een aanrader!

TukTuk Huren - Bijzonder Leuk Uitje - Buiten Eten (9)

Koning T.

Leuke tuktuk tocht gemaakt. Vriendelijk personeel. Een aanrader om eens met familie, vrienden of personeelsuitje te doen.

TukTuk Huren - Bijzonder Leuk Uitje - Buiten Eten (10)

Fera van de M.

Wat een ontzettend leuk concept is dit. Tuk-tuk rijden en onderweg lokale boerderijen en ondernemingen aandoen voor de ingrediënten van de avondmaaltijd die later op het startadres buiten wordt bereid boven een vuurtje in een grote barbecue-toren. Het is even wennen, zo'n tuk-tuk rijden. De bediening is vergelijkbaar met een schakelbrommer. Ook de telkens naar binnen klappende buitenspiegel was niet handig maar wij hadden de grootste lol onderweg en hebben geen ongelukken gemaakt.Na terugkomst op de boerderij was het even bijkomen met een drankje maar al snel gingen we aan de slag met de voorbereidingen voor de maaltijd. Er werd een brood gebakken, een champignonpotje gemaakt, kleine hapjes van dadels met geitenkaas en bacon gegrilld, aardappelen geschild, gehaktballetjes gedraaid, enz. enz. En we hadden al zo rijkelijk geluncht onderweg. We kwamen echt niets tekort deze dag.Wendy onze gastvrouw, die ik al snel VERWENdy noemde, hielp ons daar waar nodig was. Onder haar begeleiding liep alles op rolletjes.Kortom, dit is echt een onvergetelijke activiteit die wij met onze familie beleefd hebben. Daarom waardeer ik Buiteneten dan ook graag met 5 sterren.

Lees reviews van bezoekers

TukTuk Huren - Bijzonder Leuk Uitje - Buiten Eten (11)

Informatie aanvragen

Direct reserveren

TukTuk Huren - Bijzonder Leuk Uitje - Buiten Eten (2024)

References

Top Articles
Brian Wilson Baskin Louisiana
Kentucky Fried Chicken Online Menu
It’s Time to Answer Your Questions About Super Bowl LVII (Published 2023)
Promotional Code For Spades Royale
Live Basketball Scores Flashscore
Poe Pohx Profile
Myhr North Memorial
Nation Hearing Near Me
Jefferson County Ky Pva
My.doculivery.com/Crowncork
อพาร์ทเมนต์ 2 ห้องนอนในเกาะโคเปนเฮเกน
Aspen.sprout Forum
Ts Lillydoll
104 Whiley Road Lancaster Ohio
finaint.com
Truck Trader Pennsylvania
Palm Coast Permits Online
Wal-Mart 140 Supercenter Products
Violent Night Showtimes Near Amc Fashion Valley 18
How Much You Should Be Tipping For Beauty Services - American Beauty Institute
Craigslist Mt Pleasant Sc
Royal Cuts Kentlands
Huntersville Town Billboards
Arre St Wv Srj
Understanding Genetics
Craigslist Houses For Rent In Milan Tennessee
2021 MTV Video Music Awards: See the Complete List of Nominees - E! Online
Panolian Batesville Ms Obituaries 2022
Marilyn Seipt Obituary
CVS Health’s MinuteClinic Introduces New Virtual Care Offering
Is Poke Healthy? Benefits, Risks, and Tips
Jailfunds Send Message
Lindy Kendra Scott Obituary
Frequently Asked Questions - Hy-Vee PERKS
Rund um die SIM-Karte | ALDI TALK
Moses Lake Rv Show
Ljw Obits
3400 Grams In Pounds
Mandy Rose - WWE News, Rumors, & Updates
Discover Wisconsin Season 16
Setx Sports
Tattoo Shops In Ocean City Nj
Senior Houses For Sale Near Me
FedEx Authorized ShipCenter - Edouard Pack And Ship at Cape Coral, FL - 2301 Del Prado Blvd Ste 690 33990
Catchvideo Chrome Extension
Fluffy Jacket Walmart
Mcoc Black Panther
Star Sessions Snapcamz
Www Ventusky
Deviantart Rwby
Jovan Pulitzer Telegram
Olay Holiday Gift Rebate.com
Latest Posts
Article information

Author: Aron Pacocha

Last Updated:

Views: 5521

Rating: 4.8 / 5 (68 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Aron Pacocha

Birthday: 1999-08-12

Address: 3808 Moen Corner, Gorczanyport, FL 67364-2074

Phone: +393457723392

Job: Retail Consultant

Hobby: Jewelry making, Cooking, Gaming, Reading, Juggling, Cabaret, Origami

Introduction: My name is Aron Pacocha, I am a happy, tasty, innocent, proud, talented, courageous, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.